Home
Nieuws
Geschiedenis
Programma
Organisatie
Sponsoren
Contact
Midwintercross

Goede competitiestart Netersel 1

Netersel 1 is zondag goed begonnen aan de competitie! Na een 1-2 overwinning tegen de Raven, zijn de eerste drie punten binnen. Netersel kwam al vroeg op voorsprong. Een goede voorzet van Robbie van Beek werd knap binnengeschoten door Martijn Michiels.

Vlak voor rust kreeg Koen Wenting de uitgelezen mogelijkheid om de voorsprong uit te bouwen. De scheidsrechter bestrafte een verdediger van de Raven voor slaan, met een rode kaart en een penalty. Helaas zag de aanvoerder zijn strafschop gestopt worden. Netersel was hierna even de kluts kwijt. Het ontbrak dan ook aan scherpte toen een vrije trap van de Raven goed werd ingekopt en voor de 1-1 ruststand zorgde.

Na de thee had Netersel het betere van het spel, maar moest opletten voor snelle counters van de tegenstander. Er waren weinig uitgespeelde kansen, maar een "geweldig afstandsschot" van Joost van den Bisen liet de keeper kansloos en bezorgde de gasten de bevrijdende 1-2. Verder dan een kans uit een corner kwamen de Raven niet meer, waardoor de drie punten mee naar Netersel konden.

Netersel staat hierdoor op een gedeelde vierde plaats. Volgende week komt HMVV op bezoek en staat de lastige opdracht te wachten om een goed vervolg te geven aan deze competitiestart. Het zou toch mooi zijn om met 6 punten op zak Reusel kermis te gaan vieren;)