VV Netersel speelt in 44 minuten haar wedstrijd!

Voor spelers en het meegereisde publiek vanuit Netersel was de eerste helft niet om aan te gluren. Weliswaar kwamen de Wit Blauwen in de 11e minuut op voorsprong na een aantal onbedoelde balaanrakingen was Joost vd Bisen degene die het laatste tikje gaf en Netersel de voorsprong bezorgde.

Sterksel proefde bij Netersel dat er mogelijkheden waren om enig resultaat te behalen deze competitieronde en dat gebeurde dan ook in de 12e minuut door een goed opgezette aanval kwamen,kort na de 0-1, de Sterkselnaren op gelijke hoogte 1-1! Voor rust nog probeerde Netersel nog wel aan te dringen en werd de 1-2 aangetekend, terwijl het ook 2-1 voor de sterkselnaren had kunnen zijn. Na rust stelde de mannen van Netersel orde op zaken en lieten Sterksel uiteindelijk achter met een 1-9 nederlaag achter. Volgende week het treffen met Knegselse Boys op de groesbocht om 14.00 uur ivm de vroeg invallende schemering!