Voorbereiding in volle gang

De voorbereiding van de seniorenteams van v.v. Netersel is alweer even bezig. Er zijn al behoorlijk wat trainingen afgerond en ook de eerste oefenwedstrijden komen er aan. Helaas is de eerste oefenwedstrijd Netersel 1 – Bergeijk 2, die gepland stond voor komende zaterdag 28 augustus, afgelast.

De tweede oefenwedstrijd van het eerste gaat vooralsnog wel gewoon door. Dit is een thuiswedstrijd tegen Tuldania 1 en zal plaatsvinden op dinsdag 31 augustus om 19.30u op sportpark de Groesbocht.

Hieronder een overzicht van de overige wedstrijden van alle herenteams:

VV Netersel speelt in 44 minuten haar wedstrijd!

Voor spelers en het meegereisde publiek vanuit Netersel was de eerste helft niet om aan te gluren. Weliswaar kwamen de Wit Blauwen in de 11e minuut op voorsprong na een aantal onbedoelde balaanrakingen was Joost vd Bisen degene die het laatste tikje gaf en Netersel de voorsprong bezorgde.

Sterksel proefde bij Netersel dat er mogelijkheden waren om enig resultaat te behalen deze competitieronde en dat gebeurde dan ook in de 12e minuut door een goed opgezette aanval kwamen,kort na de 0-1, de Sterkselnaren op gelijke hoogte 1-1! Voor rust nog probeerde Netersel nog wel aan te dringen en werd de 1-2 aangetekend, terwijl het ook 2-1 voor de sterkselnaren had kunnen zijn. Na rust stelde de mannen van Netersel orde op zaken en lieten Sterksel uiteindelijk achter met een 1-9 nederlaag achter. Volgende week het treffen met Knegselse Boys op de groesbocht om 14.00 uur ivm de vroeg invallende schemering!

Foto’s Dosko – Netersel (1-4)

Dosko - Netersel
« van 48 »

Wedstrijdverslag 27 oktober

Netersel laat punten achter bij zéér fel De Bocht ’80!

Gedreven door koppositie samen met Pusphaira treden de Wit Blauwe aan tegen de Bocht. 

Na 5 minuten was het al duidelijk dat de Bocht vandaag niets kado gingen doen, met een bal voorlangs en een bal op de paal waren de elf uit Oirschot zeer dichtbij de voorsprong.

In de 35e minuut prikt Joost vd Bisen toch de 0-1 binnen voor Netersel na een duel van Niels Daniels met de keeper van de Bocht valt hij voor de voeten van Joost die er vervolgens wel raad mee weet.

Scheidsrechter van dienst rekt de eerste helft op tot 51 minuten en dit blijkt voor de Bocht precies voldoende tijd om de stand gelijk te trekken. Het tweede bedrijf laat zien dat de koploper het  moeilijk heeft met de voetbaltaal van de Oirschotse formatie en haar begeleiding. Thuisploeg is feller en komt hiermee overigens verdiend op voorsprong.  VV Netersel herpakt zich en laat het laatste half uur de Bocht terug uit lopen met de inbreng van Roel Michiels op het middenveld.

Netersel drukt door maar kan niet tot score komen. Eindresultaat de Bocht 3 punten, Netersel met lege handen naar huis.

Voor Netersel wijze les geleerd, voor volgende week Pusphaira op sportpark de Groesbocht.

Foto’s van de wedstrijd:

De Bocht - Netersel
« van 55 »

Wedstrijdverslag 20 oktober

Netersel stuurt Terlo met 4 doelpunten tegen naar huis en pakt de 3 punten.

VV Netersel start scherp en creëert in de eerste 5 minuten 3 loep zuivere kansen, die niet verzilverd worden. Het duurt 37 minuten voordat de vrije trap van aanvoerder Jaap Waalen doel treft. Na de theepauze is het tweemaal de ingevallen Daan Smets die Rick Seuntjens bediend en 2 keer raak kopt. Uiteindelijk is Rick Spooren ook van de nul af en scoort de 4-0 in de 59e minuut! Volgende week uit naar de Bocht’80 .

Netersel - Terlo
« van 22 »

Wedstrijdverslag 15 september

Netersel 1 verzuimt in 2e helft, waar het tweede drie punten pakt tegen Bladella 5!

Afgelopen zondag stond voor zowel Netersel 1 als 2 de derde en laatste bekerwedstrijd op het programma. Netersel 2 speelde thuis tegen Bladella 5 waarin oud bekende Gijs van Hintum tegenwoordig “actief” is. In de eerste helft was het Thijs Amting die de bezoekers op voorsprong zette. Na rust maakte Daan Smets de 1-1 en was man of the match Luuk van Lieshout verantwoordelijk voor de winnende.

Het eerste speelde tegen het onbekende Gloria UC. Beide teams begonnen slordig aan de wedstrijd, waardoor grote kansen uitbleven. Doelman Sjoerd Wijnen mocht wel van geluk spreken dat een foute uitworp die bij de spits terecht kwam over werd geschoten. In de loop van de eerste helft kwam Netersel beter in de wedstrijd. In de 34e minuut kwam een lange bal bij Stefan van de Wijdeven terecht die sierlijk terug legde op Joost van de Bisen die met een mooi geplaatst schot de keeper kansloos liet. Een paar minuten later was het weer Joost die voor de 2-0 zorgde. In een rommelige situatie voor het doel kwam de bal via Roel Michiels bij Joost, die bekeken afwerkte.

Gloria UC startte fel in de tweede helft. Na een foutje van Niek Janssen kwam de spits 1 op 1 te staan en ronde bekwaam af. Nog geen drie minuten later lag ook de 2-2 in het doel. Een goed afstandsschot verdween buiten bereik van Sjoerd in de verre hoek. Hierna herpakte Netersel zich enigszins. Toch kregen de bezoekers ruim een kwartier voor tijd twee enorme kansen op de 2-3, maar door reddend optreden van de keeper bleef een achterstand uit. 10 minuten voor tijd kreeg Alex Spooren kans om de 3-2 te maken, maar zijn inzet belande op de paal. Vijf minuten voor tijd was het aan de andere kant wel raak. Er werd onvoldoende ingegrepen door de verdediging, waardoor Gloria vrij gemakkelijk de winnende kon maken. In de 91e minuut werd er weer geen druk op de bal gezet, waardoor een prachtig afstandsschot de 2-4 betekende.

Een wedstrijd (of in elk geval een tweede helft) om snel te vergeten. Volgende week zal het anders moeten in de eerste competitiewedstrijd uit tegen Tongelre. Netersel 2 speelt uit tegen EDN ‘56 2 en het derde tegen Hapert 6.

Derde helft: Poolse party!

Afgelopen zondag hebben we ondanks het verlies een gezellige Super Sunday gehad bij vv DEES. Komende zondag komen zij bij ons op bezoek en gaan we van de derde helft ook weer een leuk feest maken!!
🇵🇱Het wordt zondag een Poolse party met Piwo 🍻, Wodka 🍸en een verrassend optreden🎤🎚🎚🎛🎶! 🇵🇱

Druk en zonnig weekend op de Groesbocht

Dit paasweekend heeft Netersel 1 twee thuiswedstrijden op het programma staan. Op zaterdag wordt er om 18.30u tegen de Bocht ’80 gespeeld en op maandag (tweede paasdag) staat om 14.30 u de wedstrijd tegen Rood Wit ’67 gepland.

In de uitwedstrijden tegen beide teams werd helaas verloren. Het is dus zaak om er alles aan te doen dit goed te maken. Aan het weer zal het in elk geval niet gaan liggend dit weekend

Zorg dat je erbij bent dit weekend op Sportpark de Groesbocht om in het zonnetje onze “wit-blauwe helden” naar 6 punten te supporteren!!