Netersel en Hoogeloon delen de punten

Netersel kwam afgelopen zondag niet verder dan een  gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Hoogeloon. Ondanks een aantal goede mogelijkheden om vaker te scoren was de uitslag van 1-1 terecht te noemen.

De wedstrijd begon redelijk in evenwicht. Waar Netersel vooral gevaarlijk werd door acties van een aantal handige spelers in de voorhoede, was Hoogeloon dreigend uit de snelle tegenaanvallen. Netersel leek naarmate de wedstrijd vorderde een licht overwicht te krijgen. Vooral aan de linkerkant had Hoogeloon moeite om de Neterselse voorhoede tegen te houden. Toch was het Hoogeloon dat op voorsprong kwam. Vijf minuten voor rust werd een corner  bij de eerste paal hard binnengekopt door Niels Luijten 0-1. Netersel kreeg voor rust nog wel een goede kans om langszij te komen, maar tot twee keer toe ontbrak het killersinstinct en werd de trekker niet overgehaald.

Na de rust ging Netersel opzoek naar de gelijkmaker en Hoogeloon bleef vooral dreigend uit de counter. Echter mede door het natte veld waren aan beide kanten de eindpasses niet goed genoeg om echt grote kansen te creëren. Daan Michiels kreeg voor Netersel de eerste grote kans. Helaas zag hij zijn schot door de paal gekeerd worden. Luttele minuten later was het wel prijs. Na goed druk zetten op de verdediging van Hoogeloon, was het Rick Spooren die de bal kon onderscheppen. Hij bedacht zich geen moment en schoot de bal hard binnen 1-1. In het laatste kwartier waren er nog wel kansen voor Netersel om de overwinnen binnen te slepen, maar onder andere de inzet van Bob den Ouden vlak voor tijd werd gekeerd door de doelman van Hoogeloon. Hierdoor moesten beide teams zich na een zwaarbevochten wedstrijd tevreden stellen met 1 punt.