Eerste drie punten voor Netersel

Netersel heeft thuis tegen Steensel de eerste drie punten van het seizoen behaald. Beide teams hadden voorafgaand aan deze wedstrijd nog geen punten. Door doelpunten van Rick Spooren en Daan Michiels won Netersel de wedstrijd en klom het meerdere plaatsen op de ranglijst. Een degelijke overwinning in een rommelige wedstrijd.

De eerste helft ging vrij gelijk op. Beide teams creëerde weinig kansen en de wedstrijd werd met name op middenveld uitgevochten. Steensel dacht enkele minuten voor rust op voorsprong te komen, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Het was pas in de blessuretijd van de eerste helft toen het eerste doelpunt viel. Een van de spaarzame aanvallen leverde een doelpunt op voor Netersel. Rick Spooren kwam goed voor zijn man en kon hard en hoog binnen schieten.

De tweede helft was vrijwel identiek aan de eerste helft. De wedstrijd was tien minuten vrijwel in balans, totdat Dana Michiels de bevrijdende 2-0 binnenschoot. Rick Spooren brak goed door op de linker flank en gaf een strakke voorzet. Na een scrimmage liet Steensel-keeper Jasper van de Ven de bal los, waarna Dana Michiels de bal simpel achter de doellijn kon tikken.

In het laatste gedeelte van de wedstrijd drong Steensel nog aan op een aansluitingstreffer. De aanvallen werden gekeerd en het was zelfs Netersel wat nog de beste kans had op een nieuw doelpunt. Joost van den Bisen faalde echter oog in oog met doelman Van de Ven. Samenvattend was dit een prima overwinning voor Netersel. Volgende week gaat Netersel op bezoek bij buurman Hulsel.

Uitslagen senioren 18-09-2016
Netersel 2             -                Hulsel 2                 1-2