Valse start voor Netersel

Netersel kreeg meteen in het begin van de wedstrijd al een flinke tegenslag te verwerken. De topscoorder van het vorige seizoen Martijn Michiels moest al na vijf minuten het veld verlaten met een knie blessure. Na een half uur spelen was het Vessem dat de score opende. Na balverlies op het middenveld kwam Vessem er snel uit. Een voorzet van Frans van Diessen werd knap binnengekopt door spits Adri Huijbers. Vlak naderhand moest Netersel noodgedwongen voor de tweede keer wisselen. Centrale verdediger Niels Daniels moest geblesseerd naar de kant en werd vervangen door Niek Janssen, die dit jaar van de jeugd is over gekomen.

In de tweede helft bleef Netersel ondanks de aanpassingen in de opstelling goed spelen en gaf het achterin weinig weg. Netersel wist echter ook weinig goede mogelijkheden te creëren. Het werd nog twee keer gevaarlijk door kansen voor Gijs van Hintum en Daan Michiels, die beide niet verzilverd werden. Ook de gebroeders Spooren kregen nog een kans om een gelijkspel uit het vuur te slepen, maar geen van beide wist de bal tussen de palen te krijgen.

Waar Netersel wellicht een gelijkspel had verdiend, gingen alle punten mee naar Vessem. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen het gedegradeerde Hapert.