Netersel strandt in nacompetitie

Netersel strandt in eerste ronde van de nacompetitie

Het is VV Netersel niet gelukt om de volgende ronde van de nacompetitie te bereiken. Door de overwinning van Taxandria is de kans op promotie verloren gegaan. Toch kan Netersel terugkijken op twee fraaie wedstrijden. Met name in de thuiswedstrijd op donderdag was de ploeg de betere partij met de beste kansen. Het eerdere 4-2 verlies in de heenwedstrijd kon hier niet ongedaan worden gemaakt. Het was tevens de laatste wedstrijd van Netersel-aanvoerder Koen Wenting, speler Ad Schellekens en trainer Hans Bierens. Zij namen allen op een waardige manier afscheid van het eerste elftal. VV Netersel bedankt het trio voor alle bewezen diensten voor de club!

De eerste van de twee wedstrijden verloor Netersel met 4-2 van Taxandria uit Oisterwijk. Jaap Waalen had de wit-blauwen al na een kwartier op voorsprong gezet door een corner van Joost van den Bisen hard tegendraads in te koppen. In de stromende regen was het de thuispartij die de wedstrijd controleerde en op zoek ging naar de gelijkmaker. Nog voor rust kwam de gelijkmaker er toch. Mathijs Roosen schoot de bal voorbij doelman Sjoerd Wijnen, die even daarvoor de bezoekers al met enkele knappe reddingen op de been had gehouden. In de tweede helft liep Taxandria uit naar een 4-1 voorsprong. Het was Joost van den Bisen die de promotiedroom in leven hield door de 4-2 binnen te koppen. (tekst gaat verder na de foto)