Netersel en Casteren club van de maand

Artikel van AmateurvoetbalEindhoven.nl

Netersel en Casteren club van de maand april

Bij deze uitverkiezing hoort een uitnodiging voor het bezoeken van een thuiswedstrijd van FC Eindhoven. Op 15 april zijn vv Netersel en RKVV Casteren tijdens een thuisduel van FC Eindhoven tegen Achilles'29 gezamenlijk te gast in het Jan Louwers stadion. Alle leden van beide clubs kunnen gratis deze thuiswedstrijd van FC Eindhoven bezoeken. Tevens wordt het bestuur, het eerste elftal en de hoofdsponsor van beide verenigingen ontvangen in de business club en spelershome van FC Eindhoven.

Op de websites van beide partijen wordt voor en na de wedstrijd volop aandacht besteed aan de 'Club van de maand'. Daarnaast komen deze maand ook de voorzitters, Kees Waalen van vv Netersel en Bart van Esch van vv Casteren aan het woord op Amateurvoetbaleindhoven over de gang van zaken binnen de club.

Update van het bestuur 11-04 17:15

Beste leden van v.v. Netersel,

Bedankt voor het aanmelden voor de busreis naar de wedstrijd van FC Eindhoven. We gaan in totaal met zo'n 150 personen naar Eindhoven, dus het belooft een mooie voetbalavond te worden.

We vertrekken om 18.30u met de bus vanuit café d'n driesprong om via Casteren naar het Jan Louwers stadion te gaan. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent!

Om 22.00u zal de bus weer terug rijden richting Netersel.

Groeten en tot vrijdag,

Bestuur v.v. Netersel