Netersel uiterst effectief tegen BES

Netersel uiterst effectief tegen Borkel en Schaft

BES begon fel aan de wedstrijd en was met een schot op de lat dicht bij de openingstreffer. Netersel moest nog even wennen aan het starten om 14u, maar herpakte zich snel. Na een kwartier werd Martijn Michiels door Van de Bisen bediend, maar schoot net over. In de omschakeling bleek niet veel later weer ruimte te liggen voor Netersel. Alex Spooren stuurde de geheel vrij staande Daan Michiels diep, waarna laatstgenoemde met een droge schuiver de keeper kansloos liet. Tien minuten voor rust was Daan Michiels zelf aangever op een doelpunt van Luuk van de Sande. Doordat verder weinig hoogtepunten te noteren waren, was 0-2 een logische ruststand.

Na de rust speelde Netersel compact en gaf weinig weg, maar bleef voorin bij tijden gevaarlijk in de counter. BES kreeg erg veel corners en vrije trappen, maar keeper Wijnen hoefde nauwelijks in te grijpen. Grote kansen bleven uit en de Borkelnaren raakten erg gefrustreerd en mochten de goed leidende scheidsrechter dankbaar zijn dat ze de wedstrijd met 11 spelers uit konden spelen. De ruststand leek ook de eindstand te worden, maar daar dacht jeugdspeler Bob den Ouden anders over. Wederom Daan Michiels gaf een panklare assist waarna Den Ouden met de hak de bal in de touwen werkte. Toen Roel Michiels vijf minuten voor tijd zijn debuut maakte, stonden er drie broers Michiels in het veld.

Een goede overwinning van Netersel waardoor het in de race blijft voor de bovenste plekken.

Opstelling Netersel: Sjoerd Wijnen, Jay van Hoof, Koen Wenting, Ad Schellekens ('34 Jip Koning), Ben van der Heijden, Joost van den Bisen, Martijn Michiels, Jaap Waalen, Daan Michiels, Luuk van de Sande ('85 Roel Michiels) en Alex Spooren ('80 Bob den Ouden)