Netersel pakt een verdiend punt in Bergeijk

Waar Bergeijk op meer had gehoopt, was Netersel blij om na een 2-0 achterstand nog een gelijkspel uit het vuur te slepen

In de beginfase liet Netersel zich niet onbetuigd maar het doel werd vooralsnog niet gevonden. De matig gestarte thuisclub wist in de 26e minuut toch op voorsprong komen door een afstandsschot van Robin Vinck die via binnenkant paal het net vond (1-0).
Er waren over een weer voor de rust nog mogelijkheden aan beide zijden maar de ruststand was bepaald.

Na rust was Netersel de eerste gevaarlijke ploeg. Bergeijk nam snel over en wist het doel wel te vinden. Kees Theuws was in de 51e minuut succesvol nadat hij wegdraaide van zijn directe tegenstander en zijn schuiver naast de doelman in het doel verdween. (2-0).
Netersel nam hierna het initiatief stevig over en met sterk middenveldspel werd Bergeijk onder druk gezet. Dat resulteerde in de 63e minuut al tot de aansluitingstreffer toen een corner succesvol werd ingekopt door Marty Michiels. (2-1).
Netersel zette door en nadat Mats Burgmans in de 79e minuut al een redding moest verrichten was hij in de 84e minuut iets te laat en "trok aan de noodrem".
De penalty die volgde schoot Jaap Waalen onberispelijk achter de Bergeijk doelman.
Hierna kregen beide ploegen nog één mogelijkheid op een doelpunt maar er werd niet meer gescoord en de verdiende eindstand van 2-2 stond reeds op het scorebord.

Met dit resultaat kan Netersel met vertrouwen uitkijken naar de wedstrijd van volgende week; de derby thuis tegen Casteren.