Gedeelde koppositie voor Netersel 1

De eerste wedstrijd voor de tweede periode was voor Netersel de thuiswedstrijd tegen Hoogeloon. De bezoekers werden door twee goals in de eerste helft verslagen met 2-0. Door de overwinning komt Netersel in punten gelijk met de nummer één van de competitie, de Raven.

DSC_9340.JPG wordt weergegeven

De wedstrijd was nog geen 2 minuten bezig, toen de 1-0 al op scorebord stond. Een vrij trap van Koen Wenting werd knap binnen gekopt door Niels Daniels. Netersel was in de beginfase de bovenliggende partij en gaf geen kansen weg. Kort daarna werd Netersel opnieuw gevaarlijk, Martijn Michiels kwam bij een scherpe voorzet net een schoenmaat te kort om de bal binnen te tikken. Vlak voor rust werd de score verdubbeld. Martijn Michiels werd weggestuurd door Jaap Waalen, het was randje buitenspel maar de spits van Netersel mocht door en schoof de bal beheerst in de verre hoek. Een minuutje later was Netersel opnieuw gevaarlijk, Jaap Waalen speelde zijn directe tegenstander voorbij en werd neergehaald in het strafschopgebied. De overtreding werd weggewoven door de scheidsrechter.DSC_9409.JPG wordt weergegeven

In de tweede helft kwam Hoogeloon door enkele omzettingen beter in de wedstrijd. Hierdoor was het veldspel vooral voor Hoogeloon, dit leidde echter niet tot grote kansen. Uit een counter van Netersel ontstond een levensgrote kans voor invaller Jay van Hoof. Hij wist de voorzet van Alex Spooren echter niet te verzilveren. Vlak daarna was Hoogeloon dicht bij de aansluitingstreffer. Niels Luiten kon van dichtbij uithalen, maar schoot recht op de keeper. Ook Yannick Sol was nog dichtbij een treffer, maar zijn vrije trap werd door Netersel keeper Sjoerd Wijnen uit de kruising geplukt.

Al met al was het een verdiende overwinning voor vv Netersel.

DSC_9423.JPG wordt weergegeven