Succesvolle samenwerking ten einde

Aan het einde van dit seizoen komt de succesvolle samenwerking tussen V.V. Netersel en het trainersduo Toon Daniels / Hans Bierens tot een einde. Beide partijen vinden het een geschikt moment om de wegen te scheiden na vijf goede seizoenen.

Toon Daniels en Hans Bierens begonnen in het seizoen 2011/2012 aan de opmars met VV Netersel. In het tweede jaar onder hun leiding werd Netersel kampioen in de vijfde klasse. In de drie seizoenen daarna klom Netersel op tot een stabiele subtopper in de vierde klasse. Hoewel het al vroeg bekend wordt dat de samenwerking op een einde loopt, gaan beide partijen nog hun best doen om de huidige 2e plaats vast te houden.

Voor het seizoen 2016-2017 gaat V.V. Netersel op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De vereniging ziet graag een trainer die de jonge selectie beter kan maken op technisch en tactisch gebied, een goede sfeer kan creëren en affiniteit heeft met kleine(re) verenigingen. De coach dient in bezit te zijn van het diploma TC III. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij voorzitter Kees Waalen, via 06-46314322 of Keeswaalen@gmail.com