Home
Nieuws
Geschiedenis
Programma
Organisatie
Sponsoren
Contact
Midwintercross

Netersel wint fortuinlijk van de Weebosch

Netersel wint fortuinlijk van de Weebosch

Het fraaie herfstweer was een ideaal decor voor een aantrekkelijke voetbalwedstrijd. Na het laatste fluitsignaal kon iedereen echter terugkijken op een wedstrijd met weinig hoogstand voetbal, amper uitgespeelde kansen maar wel met de nodige werklust. Netersel bleek in de slotfase het meest gelukkige team. Luuk van de Sande maakte vijf minuten voor tijd het enige en tevens winnende doelpunt.

In de eerste helft was er welgeteld een uitgespeelde kans. Gijs van Hintum en Alex Spooren hadden even voor rust de mogelijkheid om de score te openen. Bij een goede voorzet van Martijn Michiels mistte ze beide vlak voor het doel. De wedstrijd speelde zich met name af op het middenveld, omdat beide teams moeite hadden met het creëren van echte kansen.

De tweede helft was vrijwel identiek aan de eerste helft, waarbij ditmaal de grootste kans voor de Weebosch was. Een voorwaartse speler zag zijn kopbal tegen de doellat belanden. Lang leek de wedstrijd te eindigen met een 0-0 uitslag, totdat Luuk van de Sande van dichtbij hard de 1-0 binnen kegelde. Na het gemaakte doelpunt ontstond flinke commotie. Het doelpunt werd vooraf gegaan aan een luchtduel tussen de doelman van de Weebosch, twee verdedigers van de Weebosch en twee Neterselse aanvallers. De Weebosch claimde dat hun doelman onreglementair werd gehinderd, iets wat de scheidsrechter resoluut van de hand wees. Toen het doelpunt werd goedgekeurd ontving de trainer van de Weebosch een rode kaart voor prostest. Netersel kon in de laatste fase de voorsprong eenvoudig consolideren en blijft daarmee ongeslagen in de competitie