Demonstratie door PDA voetbal

De nieuwe Kempische voetbalschool PDA heeft vorige week een clinic verzorgd voor jeugdleden van onze vereniging

De trainers van de PDA voetbalschool laten een woordje achter voor de deelnemers:

"Wij van PDA willen graag alle spelers bedanken voor hun inzet en enthousiasme tijdens de demonstratie trainingen! We hopen dat alle spelers het ten eerste heel leuk vonden en ten tweede ook nog wat geleerd hebbenZoals gezegd na de training, we hebben wat foto's van de trainingen geplaatst op onze website: www.pda-voetbal.com

Op deze website kunt u precies zien wie we zijn, wat we doen en waar/wanneer de cursussen starten. Ook kunt u via deze website spelers inschrijven voor de Academy class (allround cursus) die ook in Casteren binnenkort van start gaat. Tijdens deze cursus behandelen we verschillende onderwerpen zoals dribbelen, schijnbewegingen, schiettechniek maar ook verdedigen. Als de training in Casteren niet past in uw schema, is misschien een andere dag of ander tijdstip meer passend. We starten in week 39 en een cursus bevat 10 trainingen. Een eventuele afgelaste training wordt altijd ingehaald na de oorspronkelijke einddatum van de cursus. De cursus bevat dus altijd deze 10 trainingen.

Op de site kunt u altijd terecht voor antwoorden op eventuele vragen. Indien iets niet volkomen duidelijk is, stuur a.u.b. een email met uw vraag en we zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Nogmaals bedankt en veel plezier en succes in het komende voetbal seizoen!"