Netersel behoudt kans op nacompetitie

2-1 Jurgen van Beers
3-1 Jaap Waalen

Netersel behoudt kans op nacompetitie
Netersel heeft haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 3-1 gewonnen van Hoogeloon. Hierdoor blijft Netersel in de race voor nacompetitie. Mocht BES de derde periode halen en Netersel behoudt de vierde plek, dan neemt Netersel de eerste periode van kampioen Valkenswaard over.

De wedstrijd was in de eerste helft redelijk gelijk opgaand. Beide teams wisten niet veel kansen te creëren. Na een kwartier opende Netersel middenvelder Martijn Michiels de score. Na een mooi een-tweetje met Alex Spooren nam Michiels de bal op de borst aan en schoot hem knap over de keeper in de verre hoek. Hierna drong Hoogeloon aan en ging op zoek naar de gelijkmaker. Netersel zakte in en probeerde er met snelle aanvallen uit te komen. Na een half uur spelen verdubbelde Netersel de marge. Joost van den Bisen schoot een vrije van 25 meter fraai in de kruising.

Hoogeloon begon fel in de tweede helft en kwam al snel terug in de wedstrijd. Met een droge knal verraste Jurgen van Beers Netersel doelman Sjoerd Wijnen. Hoogeloon ging er weer in geloven en ging opnieuw op zoek naar de gelijkmaker. Deze kwam er echter niet. Jaap Waalen besliste een kwartier voor tijd de wedstrijd door een vrije trap van Robbie van Beek binnen te koppen. In de slotfase waren er aan beide zijden nog kansen. Hoogeloon kwam nog het dichtst bij een treffer. Sjoerd de Laat kopte een voorzet op de lat.