De 1-1 einduitslag in de wedstrijd in de subtop va

De 1-1 einduitslag in de wedstrijd in de subtop van 4H is verrassend te noemen gezien de enorme kansenverhouding. Over de gehele wedstrijd hadden beide ploegen meerdere 100% kansen. Doordat alleen Alex Spooren en Jeroen Aarts scoorde, bleef het uiteindelijk bij een magere 1-1.

Amper tien minuten nadat de scheidsrechter voor het eerst floot had de stand al 3-1 kunnen staan. Een vlammend begin van de Neterselse formatie zorgde voor een kansenregen. Het was echter alleen Alex Spooren die scoorde voor Netersel. Robbie van Beek onderschepte een te korte terugspeelbal vanuit de Riethoven defensie en legde keurig af op de meegelopen Spooren. Vlak daarna kreeg Robbie van Beek in een vrijwel identieke situatie de kans op de 2-0. Keeper Smeulders van Riethoven keerde echter de inzet knap op de doellijn. Na deze inzet hadden Martijn Michiels en Jaap Waalen van Netersel en Jeroen Aarts van Riethoven nog goede mogelijkheden om iets aan de score te veranderen. Na de spannende openingsfase daalde het niveau van het spel en werden beide teams slordiger. De 1-0 ruststand bleek onvoorstelbaar gezien het grote aantal 100% kansen voor beide teams.

Jeroen Aarts was er direct na rust als de kippen bij om een snelle counter van Riethoven achter Netersel doelman Sjoerd Wijnen te werken. Het veldspel van beide teams zakte in de tweede helft verder weg en de irritatie nam licht toe. Hoewel Netersel in de eerste helft meer aanspraak maakte op de zege was het Riethoven dat het overwicht had in de tweede helft. Ondanks enkele mogelijkheden in de slotfase bleef de 1-1 eindstand op het scorebord staan. Hetzelfde resultaat als eerder dit seizoen, toen de wedstrijd eindigde in 0-0. Volgende week gaat Netersel op bezoek bij BES.