Programma winterstop

Beste leden van v.v. Netersel,

Hierbij willen we jullie informeren over het programma van de eerste weken van het nieuwe jaar:
  • Zaterdag 3 januari: Op deze eerste zaterdag van het nieuwe jaar, zijn jullie allemaal met jullie partner uitgenodigd om iets te komen drinken in onze kantine vanaf 20.30u. De activiteitencommissie zorgt dit jaar voor een leuke activiteit op deze avond, dus zorg dat je erbij bent.
  • Dinsdag 6 januari: 20.00u eerste training selectie
  • Donderdag 8 januari: eerste training 3e
  • Zondag 11 januari: Midwintercross op sportpark de groesbocht. Hierover is meer informatie beschikbaar op de website vvnetersel.nl. Zorg ervoor dat je zelf met een team of individueel meedoet en dat je al je vrienden en kennissen die iets om hardlopen geven, uitnodigt om mee te doen. Dit kan nu ook via de Facebook pagina van v.v. Netersel. We hopen op zoveel mogelijk deelnemers en zijn hiervoor afhankelijk van jullie medewerking.
  • Zondag 18 januari: oefenwedstrijd RKDSV 1 - Netersel 1. Netersel 3 speelt die dag weer de beladen derby uit tegen FC d’n Bok.

Verder willen we jullie allemaal bedanken voor jullie sportiviteit en inzet in het afgelopen jaar, heel fijne feestdagen wensen en natuurlijk het allerbeste voor 2015!!

Met vriendelijke groet,

bestuur v.v. Netersel