Netersel 1 vergeet te winnen

In de uitwedstrijd tegen Riethoven heeft Netersel twee punten laten liggen. De 0-0 eindstand had heel anders kunnen uitvallen. Goede kansen, zoals een strafschop, een schot en een kopbal van dichtbij werden niet verzilverd. Ondanks het gelijkspel blijft Netersel in de top 3 van de ranglijst staan.

Het eerste kwartier was voor beide ploegen aftasten. Na ruim een kwartier timede Netersel-verdediger Jay van Hoof verkeerd en zag zijn kopbal bijna in eigen doel belanden. Keeper Bart Seuntiens, die de geschorste Sjoerd Wijnen verving, redde heel alert en voorkwam een doelpunt van de thuisploeg. Een paar minuten later kon spits Alex Spooren vrij op de keeper af lopen, maar werd teruggefloten wegens vermeend buitenspel. De grootste kans op de voorsprong kwam even later uit een strafschop. Robbie van Beek werd onderuit getrokken en verdiende een strafschop. Luuk van de Sande miste oog in oog met de keeper van Riethoven. Een duidelijk probleem bij Netersel, die dit seizoen nog geen van de drie strafschoppen benutte.

De tweede helft was vrijwel een kopie van de eerste. In een matige wedstrijd voerde strijd de boventoon. Netersel kreeg nog diverse kansen. Robbie van Beek schoot voorlangs, Niels Daniels zag zijn fraaie hakbal net naast verdwijnen en Martijn Michiels miste ook uit een kopbal. Riethoven daarentegen had op het eind van de wedstrijd nog twee gevaarlijke aanvallen. Verder keerde keeper Bart Seuntiens nog een vrije trap van Tim van der Graaf en hield daarmee zijn doel schoon.

Een gelijkspel waar Netersel meer uit had kunnen halen. Echter was een punt voldoende om de top-3 klassering te handhaven. Een aanzienlijk beter resultaat dan de laatste twee edities van Riethoven 1 - Netersel 1.