Home
Nieuws
Geschiedenis
Programma
Organisatie
Sponsoren
Contact
Midwintercross

Netersel veegt HMVV van de mat

V Netersel boekt tweede overwinning op rij en vestigt zich daarmee in de top van de ranglijst. In eigen huis strafte het HMVV – met 5-1 – hard af. Alex Spooren was de gevierde man met een hattrick. Robbie van Beek en Luuk van de Sande maakten de overige doelpunten. De bezoekers dropen gedesillusioneerd af met wederom een nederlaag.

Op het eerste kwartier na had Netersel de wedstrijd grotendeels in handen. HMVV begon voortvarend en zette Netersel goed onder druk. Na een half uur scoorde Robbie van Beek uit de scrimmage voor  het doel van HMVV. Luttele minuten later trok HMVV de stand gelijk door een kopbal van Hans van Gompel. In de blessuretijd van de eerste helft zette de jonge Alex Spooren Netersel weer op voorsprong met een fraaie volley. Dat was de eerste van de drie doelpunten die hij zou maken.  

Direct na rust bouwde Netersel de voorsprong uit. Dezelfde Alex Spooren onderschepte een te korte terugspeel bal van HMVV en schoot voor open doel binnen. Het verzet van HMVV was vervolgens gebroken en Netersel kon eenvoudig de score uitbouwen door een derde doelpunt van Alex Spooren en een intikker van Luuk van de Sande. Het derde doelpunt van Alex Spooren was een bijzonder fraaie. Een op een met keeper Geert van den Bisen lobde hij de bal en zag zijn inzet binnenvallen.

De score had nog verder kunnen oplopen door goede kansen voor Martijn Michiels, Joost van den Bisen en Ben van der Heijden. Met een tweede opeenvolgende overwinning is Netersel het seizoen goed gestart. Volgende week staat de derby met SDO’39 op het programma en kan dat goed voort worden gezet