Speler van de week: Jaap Waalen

Speler van de Week: Jaap Waalen (VV Netersel)

jaap waalen netersel 2

Geboortedatum/plaats: 29 maart 1988 in Hulsel.
Bijnaam: Word af en toe ook wel Jeep genoemd
Woonplaats: Casteren
Partner: Wendy
Opleiding/beroep: Exportmanager.
Afgelopen zondag: Ik denk een terecht gelijkspel (0-0 tegen Steensel red.). Op basis van kansen hadden we al snel ver achter kunnen staan. Op basis van het spel misschien meer verdiend. Belangrijk dat we als team wel weer een keer een redelijk niveau haalden.
Carrière: Altijd bij Netersel gespeeld.
Positie: Meestal linkshalf.
Wereldkampioen: Brazilië.
Vierde klasse H: Geweldige competitie die nog steeds heel spannend is.
Derde klasse: In principe vind ik dat je altijd naar boven moet kijken, maar op dit moment is dat voor ons een paar plaatsen hoger in de vierde klasse.
Specialiteit: Inzet en loopvermogen (volgens velen ook koppen, al ben ik daar zelf uiterst bescheiden over).
Iets minder: De fijne techniek en mijn schot met rechts zou ik graag wat beter zien.
Trompettercup op internet: Veel leuke voorbeschouwingen en altijd up to date. Toch mis ik de papieren versie wel.
Allergisch voor: Nergens allergisch voor.
Clubman/vrouw: Er zijn veel mensen die enorm veel doen, vooral achter de schermen. Ik sla daarom gegarandeerd mensen over, maar als je meer dan 30 jaar voorzitter bent geweest val je denk ik wel onder de noemer clubman.
Voetbalfamilie: Ik zie veel van m’n familieleden iedere zondag tijdens en na de wedstrijd. Er is dus wel sprake van een voetbalfamilie denk ik.
Hobby’s: Voetbal, stappen met vrienden en in de winter skiën.
Muziek: Van alles.
Mooiste sportpark: Niets kan op tegen de Groesbocht, maar een sportpark in de bossen zoals in Bergeijk vind ik ook wel wat hebben.
Sport naast voetbal: Skiën
Hekel aan: Cola
Mooiste voetbalmoment: Natuurlijk het kampioenschap met Netersel 1 vorig jaar.
Lastigste tegenspeler: Tom Lavrijssen. Hapert zal het de laatste wedstrijden extra lastig krijgen zonder hem.
Favoriete club: In de eredivisie PSV.
Beste speler aller tijden van vv Netersel: Ik weet niet wie, maar dat moet iemand uit het kampioensteam van ’83 geweest zijn. Die waren echt veel beter dan wij nu.
Vakantiebestemming: Argentinië
Stamkroeg: D’n Driesprong

jaap waalen netersel 1

Restaurant: Thuis in Netersel. Redelijke prijs/kwaliteit en altijd plaats.
TV-programma: The Big Bang Theory en South Park
Favoriete speler: Philipp Lahm
Nieuwsfeit afgelopen week: Situatie in Oekraïne.
Droomt van: Nog lang bij Netersel 1 kunnen voetballen.
Kunstgras: Liever niet.
Mooiste vrouw: Margot Robbie (Wolf of Wall Street)
Kan niet zonder: Familie en vrienden.
Beste eigenschap: Eigenlijk overal wel goed in.
Slechtste eigenschap: Te bescheiden.
Beste trainer: Ik heb in mijn eerste jaren bij de selectie veel van Niels Seuntjens geleerd, maar het gaat uiteindelijk om prijzen pakken…
Radio: 3FM
Voetbalhumor: Een Spa-blauw flesje met tequila vullen op de zondagochtend van het selectieweekend.
Eten: Suustie
Drinken: Bier, vooral de eerste na een gewonnen wedstrijd.
Respect voor: Alle supporters die al jaren lang iedere week langs de lijn staan.
Favoriete website: http://www.vvnetersel.nl
Degradatievoetbal: Nieuw voor ons. Hopelijk kunnen we aan de goede kant van de streep blijven.
Dosko ’32 – Netersel: 1-2
Wat je tot slot nog kwijt wilt: Ik wil Netersel 2 heel veel succes wensen voor de komende wedstrijden. Zou een geweldige prestatie zijn als ze kampioen kunnen worden.