Kaartverkoop Neterpop

Beste leden van v.v. Netersel,

Zoals vorige week in de ledenvergadering is medegedeeld, kunnen er ook dit jaar weer kaarten voor Neterpop via de voetbalvereniging gekocht worden.

Omdat we hiermee op een makkelijke manier geld in het laatje van onze club kunnen brengen, hopen we dat iedereen zijn uiterste best doet om hieraan mee te werken.

Tot 7 maart as. krijgt de vereniging €2,- per verkochte kaart en daarna wordt het bedrag geleidelijk verminderd.

Het is dus zaak om voor die tijd zo veel mogelijk kaarten voor jezelf, vrienden, collega's, familie etc. via v.v. Netersel te kopen. Hiervoor geldt; we krijgen de kaarten en beloning pas als het geld binnen is. Er moet dus meteen betaald worden als je de kaarten bestelt.

Voor het bestellen van kaarten en eventuele vragen, kun je terecht bij Anko Kraayvanger. Meer info over de komende editie van Neterpop kun je vinden op www.neterpop.nl

Alvast bedankt voor jullie medewerking en succes met de verkoop!

Groeten,

Bestuur v.v. Netersel